ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΛΕΥΚΟ FB99230.11 120x30x51,6Υ εκ.

116,00 200,00  (-42%)

5 σε απόθεμα

Το FB99230.11 είναι μια μοντέρνα και πρακτική σύνθεση τηλεόρασης σε ΛΕΥΚΟ χρώμα, που θα ομορφύνει το σαλόνι σας! Το κυρίως έπιπλο (σαν κοντή κονσόλα) είναι μακρύ και διαθέτει 2 ευρύχωρα ράφια ως ανοιχτούς χώρους αποθήκευσης για την τοποθέτηση ηλεκτρονικών συσκευών, μικροαντικειμένων, και βιβλίων.

SKU: FB99230.11 Κατηγορίες: ,

Δίπλα στα ράφια υπάρχει ένα ευρύχωρο ντουλάπι ως κλειστός αποθηκευτικός χώρος. Η σύνθεση ολοκληρώνεται με 2 επιτοίχια ράφια σε ίδιο χρωματισμό. Τα πόδια είναι ψηλά σε ίδιο χρώμα συμπληρώνοντας ιδανικά την αισθητική όλης της σύνθεσης. Οι διαστάσεις του είναι κατάλληλες για τις περισσότερες τηλεοράσεις εάν θέλετε η τηλεόρασή σας να στηρίζεται σε βάση. Πρόκειται για μια λιτή, κομψή και ολοκληρωμένη πρόταση για το σαλόνι σας!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Μήκος: 120 εκ.
Ύψος: 51,6 εκ. (με τα πόδια)
Βάθος: 30 εκ.
Διαστάσεις ραφιών: 50×13,8×15 εκ. (x2)
Πάχος μελαμίνης: 18 χλστ. (1,8 εκ.)

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ολόκληρο το έπιπλο είναι κατασκευασμένο από μελαμίνη εξαιρετικής ποιότητας. Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας. Οι μοριοσανίδες είναι προϊόντα που έχουν τη μορφή πλάκας (panel) και προέρχονται από τη συγκόλληση μέσω πρεσσαρίσματος, μικρών σε διαστάσεις τεμαχιδίων ξύλου (συνήθως ελάτης, οξιάς, ερυθρελάτης, κτλ) με την βοήθεια διάφορων ρητινούχων υγρών. Έπειτα, η μοριοσανίδα επενδύεται, συνήθως με συνθετικά υλικά, όπως φύλλα χαρτιού (μελαμίνες). Ως υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα. ’ρα, πρόκειται για ένα συνθετικό υλικό με πολύ σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.

Back To top

Main Menu

Μετάβαση στο περιεχόμενο