ΣΤΡΩΜΑ DREAMTOPIA ΣΕΙΡΑ ANDRIANA 120X200 FB9658.120

358,00 

10 σε απόθεμα

Σας παρουσιάζουμε την ολοκαίνουρια συλλογή στρωμάτων DREAMTOPIA!
Μια συλλογή που δημιουργήσαμε για να σας προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία στον ύπνο χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά και φυσικά ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην κατασκευή των στρωμάτων.

SKU: FB9658.120.2 Κατηγορία:

Η σειρά “ANDRIANA” διαθέτει POCKET SPRINGS και είναι διπλής όψης, ενώ έρχεται με 3-ετή εγγύηση!
’λλωστε, το στρώμα αποτελεί ένα μέσον ευεξίας και χαλάρωσης.
Ένας άνθρωπος με υγιεινό ύπνο αλλάζει την στάση του ύπνου του έως εξήντα φορές τη νύχτα (προς αποφυγή πόνων στους μύες και στις αρθρώσεις). Η ικανότητα να αλλάζει κανείς στάση χωρίς να εμποδίζεται σ’ αυτό, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για έναν αναζωογονητικό ύπνο. Η ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης αποτρέπει τους πόνους του σώματος όπου μπορεί να υπάρξει η μεγαλύτερη πίεση (ώμοι, ισχία, φτέρνες) και εγγυάται την καλή κυκλοφορία του αίματος. Η εξαιρετική θερμοκρασία ( ούτε πολύ ζέστη, ούτε πολύ κρύο ) και η ρύθμιση της υγρασίας ( απορρόφηση των υγρών του ιδρώτα ) είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο άτομο.

Το συγκεκριμένο στρώμα ενσωματώνει την τεχνολογία ανεξάρτητων ελατηρίων που είναι ίσως ο πιο δημοφιλής τύπος στρωμάτων νέας τεχνολογίας. Η καρδιά του στρώματος αποτελείται από πολλά ανεξάρτητα ελατήρια, εγκλωβισμένα σε ένα κυλινδρικό πανί pocket. Κάθε ελατήριο είναι σφιχτά και ομοιόμορφα στοιχισμένο με τα γειτονικά ελατήρια. Αυτή η τεχνική δίνει την δυνατότητα στα ελατήρια να κινηθούν ανεξάρτητα των διπλανών τους. Αυτή η περίπλοκη τεχνική καθιστά τα στρώματα pocket προσαρμόσιμα στο σχήμα του σώματος.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Διαστάσεις: 120×200 εκ.
Ύψος στρώματος: 24 εκ.
•Ελατήρια pocket spring 260τεμ/m² με ύψος ελατηρίου 20εκ
•Περιμετρική στήριξη Foam
•1 φύλλο FELTRON 1200γρ σε κάθε πλευρά
•1 φύλλο Foam 1cm σε κάθε πλευρά
•1 φύλλο Βάτα poly/cotton 200γρ σε κάθε πλευρά
•Ύφασμα πλεκτό σε κάθε πλευρά

ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ: 2/5 (το «5» είναι το πιο σκληρό)

Back To top

Main Menu

Μετάβαση στο περιεχόμενο