ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΡΑΦΙΕΡΑ ΛΕΥΚΟ FB92032.03 120x55x182 εκ.

175,00 

10 σε απόθεμα

Το γραφείο FB92032.03 είναι μια ποιοτική και «γεμάτη» πρόταση για τον επαγγελματικό σας χώρο ή για το γραφείο στο σπίτι.

SKU: FB92032.03 Κατηγορίες: ,

Το ΟΛΟΛΕΥΚΟ χρώμα κάνει το έπιπλο να κυριαρχεί στον χώρο. Η εξαιρετική κατασκευή εξασφαλίζει ότι θα περνάτε ευχάριστα όλες τις ώρες της εργασίας σας, που γνωρίζουμε ότι είναι πολλές! ’λλωστε, το γραφείο είναι το βασικότερο έπιπλο για τέτοιες δουλειές και θα πρέπει να το επιλέξετε προσεκτικά.
Το FB92032.03 είναι μια σύνθεση που διαθέτει ένα ντουλάπι στην αριστερή πλευρά, ένα συρτάρι και μια συρταρωτή θέση για πληκτρολόγιο κάτω από την επιφάνεια. Στην δεξιά κάτω πλευρά υπάρχει έτοιμη βάση για ηλεκτρονικό υπολογιστή με ανοιχτό το πίσω μέρος για την εύκολη σύνδεση των καλωδίων. Το επάνω μέρος της σύνθεσης, είναι η βιβλιοθήκη-ραφιέρα με 9 ξεχωριστούς ανοιχτούς χώρους για βιβλία ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να έχετε στο γραφείο σας!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
120Χ55Χ182 εκ

Διαστάσεις συρταριού: 28x35x9,5 εκ.
Διαστάσεις ντουλαπιού: 33x47x53,5 εκ.
Διαστάσεις επιφάνειας τοποθέτησης πληκτρολογίου: 78x30x7,5 εκ.
Διαστάσεις κάτω ραφιού: 53x20x27 εκ.
Διαστάσεις αποθηκευτικού χώρου για πύργο (Η/Υ): 24x50x57 εκ.
Απόσταση χώρου ποδιών: 53×30 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Όλη η σύνθεση είναι κατασκευασμένη από μελαμίνη εξαιρετικής ποιότητας. Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας. Οι μοριοσανίδες είναι προϊόντα που έχουν τη μορφή πλάκας (panel) και προέρχονται από τη συγκόλληση μέσω πρεσσαρίσματος, μικρών σε διαστάσεις τεμαχιδίων ξύλου (συνήθως ελάτης, οξιάς, ερυθρελάτης, κτλ) με την βοήθεια διάφορων ρητινούχων υγρών. Έπειτα, η μοριοσανίδα επενδύεται, συνήθως με συνθετικά υλικά, όπως φύλλα χαρτιού (μελαμίνες). Ως υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα. ’ρα, πρόκειται για ένα συνθετικό υλικό με πολύ σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η μελαμίνη που είναι το υλικό κατασκευής καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα από τους λεκέδες χάρη στην σκληρή της επιφάνεια. Μπορείτε να σκουπίσετε όλες τις επιφάνειες με ένα υγρό πανί και αυτό είναι αρκετό για να δείξει το γραφείο σας και πάλι σαν καινούριο. Σε επίμονους λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο καθαριστικό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή κατασκευή
•Ποιοτικά υλικά
•Μεγάλες διαστάσεις
•Αισθητικά όμορφη σύνθεση
•Ιδανικό τόσο για επαγγελματικούς χώρους, όσο και για το σπίτι
•Εύκολη συναρμολόγηση με οδηγίες στην συσκευασία (προτείνουμε την συναρμολόγηση από 2 άτομα)

*Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακή συσκευασία.

Back To top

Main Menu

Μετάβαση στο περιεχόμενο